trenutak

Internet prodavnica poklona i poklon vaučera
Trenutak nije sajt za grupnu kupovinu, naša ponuda je stalna i sačinjena je od najkvalitetnijih proizvoda i usluga u Srbiji!

Česta pitanja

Početna » Česta pitanja

Koliko važe poklon vaučeri?

Zbog različite prirode samih poklona, vaučeri nemaju standardizovano trajanje. Minimalno trajanje vaučera je 90 dana, dok je za usluge iz kategorije putovanja trajanje često znatno duže (do godinu dana). Na stranici sa svakog poklona, pre kupovine možeš pronaći konkretnu informaciju o periodu važenja za datu uslugu.

Ko realizuje usluge koje se prodaju preko Trenutka?

Usluge koje su kao predmet poklon vaučera dostupne putem Trenutka realizuju pažljivo odabrani Partneri sa kojima Trenutak ima potpisan ugovor o saradnji. Nastojimo da sarađujemo samo sa pouzdanim domaćim preduzećima i kvalitetnijim pojedincima, te za Partnere biramo lidere u oblasti usluga koje pružaju.

Da li poklon vaučere šaljete i klasičnom poštom na određenu adresu?

Naš sistem vaučere dostavlja primaocima samo u elektronskom formatu. Ukoliko želiš da nekome dostaviš odštampan poklon vaučer to možeš uraditi samostalno, potrebno je samo da prilikom kupovine označiš da poklon kupuješ "nekom drugom" i da u polju za dostavu odabereš "Dostavite vaučer meni, a ja ću ga uručiti primaocu". Tako ćemo vaučer poslati tebi, nakon čega ga možeš odštampati, upakovati i uručiti primaocu.

Šta ako želim da se vaučer iskoristi tačno određenog dana?

Ukoliko želiš da poklon vaučer bude iskorišćen određenog datuma, pre kupovine poklona potrebno je da nas kontaktiraš putem emaila pitanja@trenutak.rs, a mi ćemo u najkraćem roku proveriti raspoloživost termina sa Partnerom. Ukoliko nas pre kupovine ne kontaktiraš, ni Trenutak ni naši Partneri ne mogu garantovati da će usluga biti realizovana na datum koji želiš.

.