trenutak

Internet prodavnica poklona i poklon vaučera
Trenutak nije sajt za grupnu kupovinu, naša ponuda je stalna i sačinjena je od najkvalitetnijih proizvoda i usluga u Srbiji!

6 malih čokanja sa zlatom

Početna » Pokloni za kuću » 6 malih čokanja sa zlatom
 • 6 malih čokanja sa zlatom
 • 6 malih čokanja sa zlatom
Cena 1.000 din

Opis poklona:

Set od 6 čokanja sa zlatom je predivan tradicionalni poklon idealan za venčanja, slave i druge prilike. Zlato koje se koristi ovom prilikom je zapravo jestivo najfinije 23k zlato (usitnjeni zlatni listići), a koje se primenjuje u ishrani i piću. Ovaj jedinstveni i nesvakidašnji poklon oplemeniće svaki dom i trpezu. 

Šta sve ovaj poklon uključuje?

 • 6 malih čokanja za rakiju, standardne veličine, bez dekoracije 
 • U čokanju se nalazi najfinije 23k jestivo zlato
 • Zašto je ovaj poklon poseban?

  Zašto je ovaj poklon poseban?

  Poklon koji darujete dosta govori o vašem odnosu sa primaocem, i zato smo za vas odabrali najbolje usluge posebno odabranih partnera koji su neprikosnoveni majstori svoga posla. Kupovinom ovog poklona pokazaćete da vam je stalo da dragoj osobi pričinite nezaboravan trenutak i poklonite nešto zaista originalno i kvalitetno! :)

 • Da li se u čokanjima nalazi piće?

  Da li se u čokanjima nalazi piće?

  U čokanjima se ne nalazi piće, u njemu se nalaze jedino listići jestivog zlata od 23 karata, i u njega možete natočiti rakiju ili bilo koje drugo piće po vašoj želji.

 • Da li je zlato u čokanjima jestivo?

  Da li je zlato u čokanjima jestivo?

  Da, zlato koje se nalazi u čokanju je jestivo i koristi se isključivo za dekoraciju hrane i pića te je stoga potpuno bezbedno za konzumaciju.

 • Da li poklon šaljete na bilo koju adresu u Srbiji i inostranstvu?

  Da li poklon šaljete na bilo koju adresu u Srbiji i inostranstvu?

  Da! Čokanje šaljemo na bilo koju adresu u Srbiji i inostranstvu, različitim kurirskim službama po želji kupca. Za Srbiju rok isporuke pošiljke je po pravilu 48 do 72h (osim za pošiljke poslate nedeljom). Za narudžbine van Srbije, vreme dostave zavisi od distance.

 • Da li je dostava uključena u cenu proizvoda?

  Da li je dostava uključena u cenu proizvoda?

  Navedena cena ne uključuje dostavu. Troškove dostave plaća kupac prilikom preuzimanja paketa jer čokanje šaljemo kako u Srbiju tako i za inostranstvo te nije moguće uvek unapred predvideti isti iznos dostave.

Obraduj nekoga ovim poklonom!

.