trenutak

Internet prodavnica poklona i poklon vaučera
Trenutak nije sajt za grupnu kupovinu, naša ponuda je stalna i sačinjena je od najkvalitetnijih proizvoda i usluga u Srbiji!

Buket Rapsodija

Početna » Posebne prilike » Buket Rapsodija
 • Buket Rapsodija
Cena 9.400 din

Opis poklona:

Elegantni buket "Rapsodija" napravljen kao kombinacija proteje, alstromerija, gerbera i ruža sa dekoracijom. Idealan poklon za prave dame, prikladan za svaku priliku

Šta sve ovaj poklon uključuje?

 • Buket od proteje, alstromerija, gerbera i ruža
 • Zelenilo i propratnu dekoraciju buketa
 • Dostavu na teritoriji Beograda
 • Zašto je ovaj poklon poseban?

  Zašto je ovaj poklon poseban?

  Poklon koji darujete dosta govori o vašem odnosu sa primaocem, i zato smo za vas odabrali najbolje usluge posebno odabranih partnera koji su neprikosnoveni majstori svoga posla. Kupovinom ovog poklona pokazaćete da vam je stalo da dragoj osobi pričinite nezaboravan trenutak i poklonite nešto zaista originalno i kvalitetno! :)

 • U koje gradove u Srbiji mogu poslati cveće?

  U koje gradove u Srbiji mogu poslati cveće?

  Cvećara u ovom trenutku organizuje dostavu buketa i cvetnih aranžmana samo na području grada Beograda (svi delovi grada, uključujući Obrenovac i Mladenovac)

 • Koliko je unapred potrebno naručiti cveće?

  Koliko je unapred potrebno naručiti cveće?

  Cvećara će sve narudžbine primljene do 23h izvršiti istog dana, ali ne brže od 2 sata od momenta porudžbine. Naša preporuka je da narudžbinu napravite minimum 4 sata ranije, odnosno kada god je moguće po sistemu danas za sutra.

 • Da li je moguće izabrati tačno vreme za isporuku cveća?

  Da li je moguće izabrati tačno vreme za isporuku cveća?

  Naravno, moguće je navesti željeno vreme i dan isporuke, i moguće je naručiti unapred. Isporuka se vrši svakim danom od 07:00 do 00:00, uz napomenu da Cvećara iz operativnih razloga zadržava pravo da cveće isporuči do 30 min pre i posle naznačenog vremena.

 • Šta ako želim da pošeljem cveće u kancelariju, porodilište, itd?

  Šta ako želim da pošeljem cveće u kancelariju, porodilište, itd?

  Ukoliko želite da Cvećara isporuku izvrši u prostoriji neke institucije kao što su bolnica, kancelarija u okviru poslovne zgrade, porodilišta, škole, hotela itd - morate nam samo dati dodatne podatke koji će olakšati posao oko identifikacije destinacije: tačan naziv ustanove, adresa ustanove, telefon, broj sobe, sprat, itd.

 • Kako ću znati da je cveće isporučeno na željenu adresu?

  Kako ću znati da je cveće isporučeno na željenu adresu?

  Kada isporuči cveće, Cvećara će naručioca telefonom obavestiti o izvršenoj dostavi, a kasnije u toku dana informacija o izvršenoj dostavi će biti vidljiva i u statusu narudžbine na profilu naručioca. Preporučujemo da u željeno vreme dostave naručilac bude telefonski dostupan, kako bi se eventualno moglo stupiti u kontakt u slučaju eventualnih nepredviđenih okolnosti u vezi dostave.

 • Šta ako primalac nije u mogućnosti da primi buket?

  Šta ako primalac nije u mogućnosti da primi buket?

  Ukoliko osoba kojoj treba uručiti cveće nije dostupna u naznačeno vreme (na primer, ne nalazi se u tom trenutku kući), cvetni aranžman može primiti bilo koja druga osoba na adresi primaoca, naravno ukoliko to želi učiniti.

 • Šta ako naručena vrsta cveća trenutno nije na raspolaganju?

  Šta ako naručena vrsta cveća trenutno nije na raspolaganju?

  U slučaju da iz bilo kog razloga vrsta cveća koju ste naručili nije trenutno raspoloživa, osoblje Cvećare će vas u najkraćem roku kontaktirati sa ponudom alternativnog rešenja čija je vrednost približno jednaka buketu koji ste naručili.

 • U kojoj situaciji neće biti moguće realizovati dostavu, i šta onda?

  U kojoj situaciji neće biti moguće realizovati dostavu, i šta onda?

  Cvećara će se u vašem interesu potruditi da izvrši dostavu, ali će se u određenim situacijama dostava smatrati realizovanom i ako cveće ne bude uručeno primaocu. Konkretno, ovo se odnosi na situacije kada osoba kojoj se cveće šalje odbija da primi cvetni aranžman; kada navedena adresa i podaci o primaocu nisu tačni; kada primaoc nije na navedenoj adresi u vreme naznačeno za dostavu a eventualna prisutna lica (sustanari, komšije, kolege, rodbina) odbijaju da prime cveće; kao i kada dostava iz opravdanih razloga ne bude izvršena delovanjem više sile. U svakom od navedenih slučajeva Cvećara će pokušati da vas kao naručioca obavesti o nastaloj situaciji i pronađe rešenje, moćićete da o sopstvenom trošku podignete aranžman u roku od 24 sata od trenutka ako od strane Cvećare budete obavešteni o definitivnoj nemogućnosti dostave.

Obraduj nekoga ovim poklonom!

.