trenutak

Internet prodavnica poklona i poklon vaučera
Trenutak nije sajt za grupnu kupovinu, naša ponuda je stalna i sačinjena je od najkvalitetnijih proizvoda i usluga u Srbiji!

Čarobni pasulj u vrećici

Početna » Pokloni za kuću » Čarobni pasulj u vrećici
 • Čarobni pasulj u vrećici
 • Čarobni pasulj u vrećici
 • Čarobni pasulj u vrećici
Cena 1.150 din

Opis poklona:

Čarobni pasulj je savršen poklon kojim osobi do koje vam je stalo na najoriginalniji način možete poslati poruku poput „I love you“, „Good luck“, ili „Thank you“. Nekoliko dana nakon što posadite čarobno seme, ono će izrasti u biljku na čijoj će stabljici biti ispisana željena poruka!

Šta sve ovaj poklon uključuje?

 • 10 zrna čarobnog pasulja u vrećici
 • Vodič sa jasnim instrukcijama za sađenje
 • Dostavu na kućnu adresu na teritoriji Srbije
 • Zašto je ovaj poklon poseban?

  Zašto je ovaj poklon poseban?

  Poklon koji darujete dosta govori o vašem odnosu sa primaocem, i zato smo za vas odabrali najbolje usluge posebno odabranih partnera koji su neprikosnoveni majstori svoga posla. Kupovinom ovog poklona pokazaćete da vam je stalo da dragoj osobi pričinite nezaboravan trenutak i poklonite nešto zaista originalno i kvalitetno! :)

 • Šta je čarobni pasulj?

  Šta je čarobni pasulj?

  Čarobni pasulj je savršen poklon kako biste preneli poruku nekome do koga vam je stalo. U pitanju je posebno kreirano seme koje, kada se posadi, izrasta u biljku koja na sebi ima ispisanu poruku. Iako ovaj čarobni pasulj neće izrasti u beskrajno stablo koje će dosegnuti udaljena kraljevstva, i odvesti vas u neku začaranu zemlju, on će pred vašim očima izniknuti sa upisanom tajnom porukom na sebi, koja će vam podariti magični moment.

 • Kako se gaji čarobni pasulj i koliko brzo raste?

  Kako se gaji čarobni pasulj i koliko brzo raste?

  Jednostavno zasadite seme u zemlju, redovno ga zalivajte, i gledajte kako se pred vašim očima otkriva tajna poruka na zaista magičnom zrnu. Poruke će se pojaviti za 3 do 10 dana, u zavisnosti od spoljnih faktora. Isprva će se pojaviti obmotana mahuna kao u prelepoj koverti, da bi se kroz koji dan mahuna otvorila i pred vama se pojavila vaša tajanstvena poruka.

 • Koliko se zrna nalazi u maloj vreći čarobnog pasulja?

  Koliko se zrna nalazi u maloj vreći čarobnog pasulja?

  Mala vreća čarobnog pasulja sadrži po jedno zrno čarobnog pasulja, sa sledećim porukama: I love you, I miss you, Only you, Thank you, I kiss you, I like you, Happy, Good luck, Love i Srećno

 • Dostava u sve gradove u Srbiji

  Dostava u sve gradove u Srbiji

  Čarobni pasulj šaljemo kurirskom službom Post Express, na bilo koju adresu u Srbiji, kurirskom službom. Rok isporuke pošiljke je po pravilu 48 do 72h (osim za pošiljke poslate nedeljom).

Obraduj nekoga ovim poklonom!

.