trenutak

Internet prodavnica poklona i poklon vaučera
Trenutak nije sajt za grupnu kupovinu, naša ponuda je stalna i sačinjena je od najkvalitetnijih proizvoda i usluga u Srbiji!

Ime Zvezde na poklon (paket “Galactic”)

Početna » Posebne prilike » Ime Zvezde na poklon (paket “Galactic”)
 • Ime Zvezde na poklon (paket “Galactic”)
 • Ime Zvezde na poklon (paket “Galactic”)
 • Ime Zvezde na poklon (paket “Galactic”)
 • Ime Zvezde na poklon (paket “Galactic”)
Cena 5.600 din

Lokacija:

Beograd, Cela Srbija, Novi Sad

Opis poklona:

Razmišljate o savršenom poklonu? Zašto onda nekome ne biste poklonili nešto što će trajati zauvek? Pokažite voljenoj osobi koliko vam znači i poklonite veoma originalan poklon koji će trajati večno. Pokažite znak pažnje vašoj dragoj osobi imenovanjem zvezde koja će je pratiti ceo život! Ovaj super poklon odiše otmenošću i posebnošću, a sigurni smo da bi svaka osoba poželela da bude obasjana pažnjom na ovaj način.

Šta sve ovaj poklon uključuje?

 • Izradu originalnog sertifikata na kome su ispisani podaci o zvezdi (datum registracije, naziv, koordinate i ime osobe po kojoj je zvezda imenovana)
 • Uramljivanje zvezdanog sertifikata u veoma elegantnom ramu
 • Zvezdanu mapu sazveždja u kome se nalazi registrovana zvezda, sa jasno obeleženom zvezdom koju ste poklonili i čije ste ime odabrali
 • Personalizovanu čestitku ili pismo za primaoca 
 • Dostavu paketa na adresu primaoca kurirskom službom
 • Zašto je ovaj poklon poseban?

  Zašto je ovaj poklon poseban?

  Poklon koji darujete dosta govori o vašem odnosu sa primaocem, i zato smo za vas odabrali najbolje usluge posebno odabranih partnera koji su neprikosnoveni majstori svoga posla. Kupovinom ovog poklona pokazaćete da vam je stalo da dragoj osobi pričinite nezaboravan trenutak i poklonite nešto zaista originalno i kvalitetno! :)

 • Kako se može pokloniti ime zvezde?

  Kako se može pokloniti ime zvezde?

  Verovatno jednostavnije nego što mislite! :) Neophodno je samo da odaberete sazveždje i ime zvezde, nakon čega će prva slobodna zvezda pod imenom koje ste odabrali biti upisana u zvezdani registar TRUSTAR koji vodi nezavisnu evidenciju o imenima zvezda. Imenovanje zvezda naravno ima samo simbolično značenje, te vaša zvezda neće biti upisana u zvanični naučni IAU registar nebeskih tela već će podaci biti čuvani u i objavljeni u nezavisnom zvezdanom registru TRUSTAR koji se periodično izdaje i čuva u Narodnoj biblioteci Srbije.

 • Kome ću reći ime zvezde i ostale podatke za dostavu?

  Kome ću reći ime zvezde i ostale podatke za dostavu?

  Nakon sto evidentiramo vašu uplatu, na email adresu koju ste naznačili prilikom narudžbine poslaćemo PDF vaučer sa svim instrukcijama i kontakt informacijama našeg partnera koji realizuje ovu uslugu. Sa njima se možete dogovoriti oko svih detalja (ime zvezde, osobu kojoj je namenjena, tekst poklon čestitke, detalje za dostavu, itd)

 • Koliko vremena je potrebno za dostavu ovog poklona?

  Koliko vremena je potrebno za dostavu ovog poklona?

  Dostava se vrši putem kurirske službe. Paket na adrese u Srbiji najčešće stiže u roku od 7, a najkasnije u roku od 15 dana od kada stupite u kontakt sa našim partnerom i dogovorite detalje (ime zvezde, adresu za dostavu, itd), a nakon slanja pošiljke biće vam dostavljen kod kojim možete pratiti njen status.

 • Koliko važi ovaj poklon vaučer?

  Koliko važi ovaj poklon vaučer?

  Poklon vaučer za uslugu "Ime Zvezde na poklon (paket “Galactic”)" važi 90 dana.

Obraduj nekoga ovim poklonom!

.