trenutak

Internet prodavnica poklona i poklon vaučera
Trenutak nije sajt za grupnu kupovinu, naša ponuda je stalna i sačinjena je od najkvalitetnijih proizvoda i usluga u Srbiji!

Ozdravi brzo poklon korpa

Početna » Posebne prilike » Ozdravi brzo poklon korpa
 • Ozdravi brzo poklon korpa
 • Ozdravi brzo poklon korpa
Cena 3.490 din

Opis poklona:

Zimski i hladni dani su period godine kada oslabljen imunitet poklekne i veže osobu za krevet. Zato je poklon korpa Ozdravi brzo savršen način da iznenadite porodicu, prijatelje, poslovne saradnike i sve drage ljude, i da im istovremeno pomognete da se što brže oporave i ozdrave. Sa ovim poklonom zasigurno ne možete pogrešit!

Šta sve ovaj poklon uključuje?

 • Limun i pomorandže
 • Supe
 • Maramice za nos
 • Mešavinu najkvalitenijih čajeva
 • Šolju za čaj
 • Elegantno pakovanje u poklon korpi
 • Zašto je ovaj poklon poseban?

  Zašto je ovaj poklon poseban?

  Poklon koji darujete dosta govori o vašem odnosu sa primaocem, i zato smo za vas odabrali najbolje usluge posebno odabranih partnera koji su neprikosnoveni majstori svoga posla. Kupovinom ovog poklona pokazaćete da vam je stalo da dragoj osobi pričinite nezaboravan trenutak i poklonite nešto zaista originalno i kvalitetno! :)

 • U koje gradove u Srbiji mogu poslati Ozdravi brzo korpu?

  U koje gradove u Srbiji mogu poslati Ozdravi brzo korpu?

  Trenutno se dostava poklon korpi vrši samo na teritoriji Beograda, i to za sledeće delove grada: Banjica, Banovo Brdo, Bele Vode, Bežanija, Braće Jerković, Cerak, Dedinje, Jajinci, Karaburma, Konjarnik, Kumodraž, Medaković, Miljakovac, Mirijevo, Novi Beograd, Petlovo Brdo, Rakovica, Savski Venac, Senjak, Stari Grad, Vidikovac, Višnjica, Voždovac, Vračar, Žarkovo, Zemun, Zvezdara.

 • Koliko je unapred potrebno naručiti Ozdravi brzo korpu?

  Koliko je unapred potrebno naručiti Ozdravi brzo korpu?

  Narudžbinu je potrebno napraviti minimum 24h pre termina dostave, odnosno po principu danas za sutra.

 • Da li je moguće izabrati tačno vreme za isporuku korpe?

  Da li je moguće izabrati tačno vreme za isporuku korpe?

  Naravno, moguće je navesti željeno vreme i dan isporuke, i moguće je naručiti unapred. Isporuka se vrši radnim danima od 09:00 do 23:00, uz napomenu da Trenutak iz operativnih razloga zadržava pravo da korpu isporuči do 30 min pre i posle naznačenog vremena.

 • Šta ako želim da pošeljem Ozdravi brzo korpu u kancelariju, porodilište, itd?

  Šta ako želim da pošeljem Ozdravi brzo korpu u kancelariju, porodilište, itd?

  Ukoliko želite da Trenutak isporuku izvrši u prostoriji neke od institucija kao što su bolnica, kancelarija u okviru poslovne zgrade, porodilišta, škole, hotela itd - morate nam samo dati dodatne podatke koji će olakšati posao oko identifikacije destinacije: tačan naziv ustanove, adresa ustanove, telefon, broj sobe, sprat, itd.

 • Šta ako primalac nije u mogućnosti da primi korpu?

  Šta ako primalac nije u mogućnosti da primi korpu?

  Ukoliko osoba kojoj treba uručiti Ozdravi brzo korpu nije dostupna u naznačeno vreme (na primer, ne nalazi se u tom trenutku kući), korpu može primiti bilo koja druga osoba na adresi primaoca, naravno ukoliko to želi učiniti.

 • U kojoj situaciji neće biti moguće realizovati dostavu, i šta onda?

  U kojoj situaciji neće biti moguće realizovati dostavu, i šta onda?

  Trenutak će se u vašem interesu potruditi da izvrši dostavu, ali će se u određenim situacijama dostava smatrati realizovanom i ako korpa ne bude uručena primaocu. Konkretno, ovo se odnosi na situacije kada osoba kojoj se korpa šalje odbija da primi poklon; kada navedena adresa i podaci o primaocu nisu tačni; kada primaoc nije na navedenoj adresi u vreme naznačeno za dostavu, a eventualna prisutna lica (sustanari, komšije, kolege, rodbina) odbijaju da prime korpu; kao i kada dostava iz opravdanih razloga ne bude izvršena delovanjem više sile. U svakom od navedenih slučajeva Trenutak će pokušati da vas kao naručioca obavesti o nastaloj situaciji i pronađe rešenje, moćićete da o sopstvenom trošku podignete aranžman u roku od 24 sata od date situacije ako od strane Trenutka budete obavešteni o definitivnoj nemogućnosti dostave.

Obraduj nekoga ovim poklonom!

.