trenutak

Internet prodavnica poklona i poklon vaučera
Trenutak nije sajt za grupnu kupovinu, naša ponuda je stalna i sačinjena je od najkvalitetnijih proizvoda i usluga u Srbiji!

Personalizovana foto-knjiga

Početna » Posebne prilike » Personalizovana foto-knjiga
 • Personalizovana foto-knjiga
 • Personalizovana foto-knjiga
 • Personalizovana foto-knjiga
 • Personalizovana foto-knjiga
Cena 2.810 din

Lokacija:

Cela Srbija

Opis poklona:

Zašto da digitalne fotografije sa nezaboravnih putovanja, proslava ili bitnih momenata u životu ostanu samo boje na ekranu? Poklonite dragoj osobi vaučer za pravljenje personalizovane GoGoBook foto-knjige, verovatno najlepšeg načina da ispričate vašu jedinstvenu priču i zauvek ovekovečite nezaboravne trenutke u štampanom obliku u vidu foto-knjige! :)

Šta sve ovaj poklon uključuje?

 • Kreiranje GoGoBook knjige fotografija od 28 strana
 • Kolor štampu u tvrdom povezu, u formatu (20x28cm ili 28x20cm)
 • Dostavu na kućnu adresu kurirskom službom, na teritoriji Srbije
 • Zašto je ovaj poklon poseban?

  Zašto je ovaj poklon poseban?

  Poklon koji darujete dosta govori o vašem odnosu sa primaocem, i zato smo za vas odabrali najbolje usluge posebno odabranih partnera koji su neprikosnoveni majstori svoga posla. Kupovinom ovog poklona pokazaćete da vam je stalo da dragoj osobi pričinite nezaboravan trenutak i poklonite nešto zaista originalno i kvalitetno! :)

 • Kako se pravi personalizovana foto-knjiga?

  Kako se pravi personalizovana foto-knjiga?

  Kreiranje foto knjige je veoma lako i zabavno! :) Primalac knjigu može kreirati potpuno samostalno na sajtu GoGoBook i personalizovati je prema sopstvenoj želji. Proces je veoma jednostavan: potrebno je najpre odabrati dimenzije knjige (20x28 ili 28x20, 28 strana, tvrd povez), rasporediti željene fotografije, dodati tekst po želji i uneti adresu za slanje. Umesto plaćanja rećićete našem partneru jedinstveni kod sa vaučera, a oni će se pobrinuti za štampu i slanje knjige na željenu adresu!

 • Da li se mogu koristiti slike iz Facebook albuma?

  Da li se mogu koristiti slike iz Facebook albuma?

  Nego šta! Ako imate mnogo fotografija koje ste već postavili u albume na Facebook, prilikom kreiranja foto-knjige možete povezati GoGoBook sa Facebook-om i jednostavno ih ubaciti u vašu knjigu.

 • Kako odabrati najbolji stil za knjigu fotografija?

  Kako odabrati najbolji stil za knjigu fotografija?

  Sve zavisi od toga šta se nalazi na fotografijama koje želite da pokažete. Određeni sadržaji kao što su recimo portreti ili porodične fotografije, često bolje izgledaju kada im se posveti cela stranica, dok teme kao što su putovanja, žurke ili foto-priče sasvim dobro funkcionišu i u formi kolaža. Ukoliko niste sigurni kako najbolje da složite svoj materijal, inspiraciju možete potražiti u bogatoj galeriji primera na GoGoBook sajtu.

 • Koliko fotografija staje u foto-knjigu od 28 strana?

  Koliko fotografija staje u foto-knjigu od 28 strana?

  Nema ograničenja! Prilikom kreiranja foto-knjige, uvek možete ubaciti još neku fotografiju na postojeću stranicu ili preurediti njen raspored. Jedino merilo prilikom izbora i raspoređivanja željenih fotki je vaša mašta! :)

 • Koliko je vremena potrebno za dostavu?

  Koliko je vremena potrebno za dostavu?

  Vreme isporuke zavisi od lokacije na koju se porudžbina dostavlja, ali u praksi će foto-knjiga bezbedno biti dostavljena na naznačenu adresu na teritoriji Srbije za manje od 7 dana!

 • Koliko važi ovaj poklon vaučer?

  Koliko važi ovaj poklon vaučer?

  Poklon vaučer za uslugu "Personalizovana foto-knjiga" važi 90 dana.

Obraduj nekoga ovim poklonom!

.