trenutak

Internet prodavnica poklona i poklon vaučera
Trenutak nije sajt za grupnu kupovinu, naša ponuda je stalna i sačinjena je od najkvalitetnijih proizvoda i usluga u Srbiji!

Fotograf za kućne ljubimce (Gold paket)

Početna » Učenje & Kreativnost » Fotograf za kućne ljubimce (Gold paket)
 • Fotograf za kućne ljubimce (Gold paket)
 • Fotograf za kućne ljubimce (Gold paket)
 • Fotograf za kućne ljubimce (Gold paket)
Cena 9.500 din

Lokacija:

Beograd

Opis poklona:

Jedinstveno iskustvo Gold photo session-a osmišljeno je tako da profesionalni fotograf najpre upozna Vašeg ljubimca a da zatim uz pomoć vaših sugestije, u foto studiju ili na lokaciji u Beogradu po vašoj želji, zabeleži ono što ga vama čini najlepšim na svetu. 

Šta sve ovaj poklon uključuje?

 • Photo session sa profesionalnim fotografom u specijalizovanom studiju za kućne ljubimce ili na lokaciji u Beogradu po vašem izboru
 • Šest (6) profesionalno obrađenih fotografija po vašem izboru
 • Uramljenu A4 fotografiju po izboru. (20x30cm)
 • Zašto je ovaj poklon poseban?

  Zašto je ovaj poklon poseban?

  Poklon koji darujete dosta govori o vašem odnosu sa primaocem, i zato smo za vas odabrali najbolje usluge posebno odabranih partnera koji su neprikosnoveni majstori svoga posla. Kupovinom ovog poklona pokazaćete da vam je stalo da dragoj osobi pričinite nezaboravan trenutak i poklonite nešto zaista originalno i kvalitetno! :)

 • Za koliko osoba i ljubimaca važi ovaj poklon?

  Za koliko osoba i ljubimaca važi ovaj poklon?

  Ne postoji ograničenje broja osoba i ljubimaca koji mogu prisustvovati samom slikanju, ali svakako treba imati na umu da povećanje broja subjekata može znatno otežati pravljenje kvalitetnih fotografija.

 • Kada se ovaj poklon može iskoristiti?

  Kada se ovaj poklon može iskoristiti?

  Vaučer za ovaj poklon možete iskoristiti tokom cele godine, uz prethodnu telefonsku rezervaciju i dogovor sa fotografom.

 • Koliko traje ovo iskustvo?

  Koliko traje ovo iskustvo?

  Photo session traje 120 minuta, od čega je 60 minuta potrebno za dogovor i pripremu.

 • Gde se ovaj poklon može iskoristiti?

  Gde se ovaj poklon može iskoristiti?

  Gold photo session se može iskoristiti u Beogradu, u specijalizovanom foto studiju za kućne ljubimce ili na nekoj lokaciji u Beogradu po vašoj želji (u prirodi, parku, vašem stanu, itd).

 • Kako da pripremimo ljubimca za photo session?

  Kako da pripremimo ljubimca za photo session?

  Vaš ljubimac treba da bude okupan i očetkan dan ranije, a poželjno je preskočiti mu obrok na dan samog snimanja (neće smetati ukoliko bude malo gladan, čak štaviše, to će mu povećati pažnju i radoznalost). Ukoliko je u pitanju pas ili konj, preporučujemo šetnju pre dolaska na snimanje. Ukoliko vaš ljubimac ima omiljenu igračku, obavezno je ponesite sa sobom.

 • Kako da se obučemo i šta je potrebno da znamo?

  Kako da se obučemo i šta je potrebno da znamo?

  Savetujemo vam elegantnu garderobu koja se ne poklapa sa bojom vašeg ljubimca. Tokom snimanja budite staloženi i strpljivi prema svom ljubimcu. Preporučujemo takođe da fotografu pre snimanja ispričate kakva su vam očekivanja od samog slikanja, a veoma je korisno fotografu ispričati specifične osobine vašeg ljubimca.

 • Koliko fotografija ćemo dobiti?

  Koliko fotografija ćemo dobiti?

  Fotografisanje traje toliko da će ukupan broj fotografija biti prilično veliki. Na kraju ćete imati priliku da odaberete 6 fotografija koje vam se najviše dopadaju i koje će biti profesionalno obrađene. Odabrane fotografije će vam biti isporučene u roku od nekoliko dana na digitalnom mediju ili u elektronskoj formi. Fotografije ćete dobiti u dva formata: u punoj rezoluciji (18mp) - pripremljene za štampu, kao i u rezoluciji za objavljivanje na društvenim mrežama (Facebook, itd). Najlepšu odabranu fotografiju ćete dobiti odštampanu u A4 formatu i uramljenu u elegantan ram. Sve odabrane fotografije ćete dobiti i odštampane u formatu 15x20cm.

 • Da li se i vlasnik može slikati sa ljubimcem?

  Da li se i vlasnik može slikati sa ljubimcem?

  Naravno. Ukoliko želite, fotograf će vlasnika uslikati zajedno sa ljubimcem. Na vama je da na kraju photo session-a odaberete fotografije koje su napravljene i izaberete one koje vam se najviše dopadaju.

 • Koliko važi ovaj poklon vaučer?

  Koliko važi ovaj poklon vaučer?

  Poklon vaučer za uslugu "Fotograf za kućne ljubimce (Gold paket)" važi 90 dana.

Obraduj nekoga ovim poklonom!

.