trenutak

Internet prodavnica poklona i poklon vaučera
Trenutak nije sajt za grupnu kupovinu, naša ponuda je stalna i sačinjena je od najkvalitetnijih proizvoda i usluga u Srbiji!

Veliki Foto Mozaik

Početna » Pokloni za kuću » Veliki Foto Mozaik
 • Veliki Foto Mozaik
 • Veliki Foto Mozaik
 • Veliki Foto Mozaik
 • Veliki Foto Mozaik
Cena 4.750 din

Lokacija:

Cela Srbija

Opis poklona:

Ako slika govori hiljadu reči, onda smo sigurni da foto mozaik govori milion priča. Izaberite najzanimljivije i najlepše uspomene i ovekovečite ih zauvek u velikom stilu. Zamislite stotine vaših neprocenjivih uspomena na jednoj slici koja oduzima dah. XL paket je idealan poklon za one koji imaju toliko toga zajedničkog da je potreban ceo zid da bi sabrali sve svoje uspomene!

Šta sve ovaj poklon uključuje?

 • Izradu velikog foto mozaika sa slikama po vašem izboru
 • Besplatnu dostavu na teritoriji Republike Srbije
 • Zašto je ovaj poklon poseban?

  Zašto je ovaj poklon poseban?

  Poklon koji darujete dosta govori o vašem odnosu sa primaocem, i zato smo za vas odabrali najbolje usluge posebno odabranih partnera koji su neprikosnoveni majstori svoga posla. Kupovinom ovog poklona pokazaćete da vam je stalo da dragoj osobi pričinite nezaboravan trenutak i poklonite nešto zaista originalno i kvalitetno! :)

 • Kako se naručuje foto mozaik?

  Kako se naručuje foto mozaik?

  Na Trenutak poklon vaučeru nalaze se kontakt podaci našeg partnera koga je nakon prijema vaučera potrebno kontaktirati u vezi izrade i preuzimanja mozaika. Po potvrdi vaučera našem partneru možete poslati slike za mozaik putem maila, elektronski putem sajta ili dostaviti lično na USB-u ili CD-u.

 • Kako da odaberem glavni motiv mozaika?

  Kako da odaberem glavni motiv mozaika?

  Glavni motiv mozaika (glavnu fotografiju) potrebno je da posebno naznačite. Savetujemo da za nju odaberete sliku u kojoj su ljudi ili željeni objekat u krupnom planu i da odabrana fotografija bude svetlih tonova, pravougaonog oblika, visoke rezolucije (da ne gubi na kvalitetu kada se poveća)

 • Koliko manjih fotografija je potrebno za mozaik?

  Koliko manjih fotografija je potrebno za mozaik?

  Glavni motiv biće formiran od više malih fotografija, te je stoga za što bolji kvalitet mozaika poželjno poslati što više fotografija. Preporuka je da se najbolji rezultati ostvaruju sa oko 200 fotografija. Sa manjim brojem fotografija će kvalitet mozaika takođe biti dobar, samo će se fotografije koje ste nam poslali ponavljati.

 • Koje su dimenzije velikog foto mozaika i na kom materijalu se izrađuje?

  Koje su dimenzije velikog foto mozaika i na kom materijalu se izrađuje?

  Dimenzije velikog foto mozaika su 42 cm x 59,4 cm, sa motivom u portrait ili landscape modu po vašoj želji. Mozaik se izražuje na visoko kvalitetnom kanvas platnu sa ramom širine 2cm

 • Koliko vremena je potrebno za isporuku u Srbiji?

  Koliko vremena je potrebno za isporuku u Srbiji?

  Vreme potrebno za isporuku mozaika je u proseku 4-6 dana nakon prijema slika. Paket se šalje kurirskom službom tako da je često slučaj da stigne i ranije.

 • Da li je moguća isporuka i van Republike Srbije?

  Da li je moguća isporuka i van Republike Srbije?

  Isporuka van teritorije Republike Srbije je moguća. U tom slučaju rok za isporuku je 14 dana, pri čemu će primalac snositi dodatne troškove isporuke u zavisnosti od zemlje.

 • Koliko važi ovaj poklon vaučer?

  Koliko važi ovaj poklon vaučer?

  Poklon vaučer za uslugu "Veliki Foto Mozaik" važi 90 dana.

Obraduj nekoga ovim poklonom!

.