trenutak

Internet prodavnica poklona i poklon vaučera
Trenutak nije sajt za grupnu kupovinu, naša ponuda je stalna i sačinjena je od najkvalitetnijih proizvoda i usluga u Srbiji!

VIP Tandem skok sa HD snimanjem

Početna » Sport & Avantura » VIP Tandem skok sa HD snimanjem
 • VIP Tandem skok sa HD snimanjem
Cena 40.700 din

Lokacija:

Beograd

Opis poklona:

READY, SET, GO! Želite da sebe ili nekoga bliskog obradujete adrenalinskim poklonom bez premca? Da li vam skok sa 3.000 metara zvuči dovoljno izazovno? Tandem skok je po mnogo čemu jedinstven deo naše ponude! Paket koji je pred vama obuhvata najam neophodne opreme, prevoz avionom i naravno nezaboravno iskustvo skoka u tandemu sa sertifikovanim instruktorom sa visine od 3km! Vaš skok biće zabeležen video snimkom visoke definicije (HD) sa dve kamere.

Šta sve ovaj poklon uključuje?

 • Opremu i pripremu na zemlji sa sertifikovanim instruktorom
 • Prevoz avionom do visine za skok (3.000 metara iznad zemlje)
 • Tamdem skok sa instruktorom, slobodan pad u trajanju 40s
 • Video snimak u visokoj definiciji (HD) sa dve kamere
 • Zašto je ovaj poklon poseban?

  Zašto je ovaj poklon poseban?

  Poklon koji darujete dosta govori o vašem odnosu sa primaocem, i zato smo za vas odabrali najbolje usluge posebno odabranih partnera koji su neprikosnoveni majstori svoga posla. Kupovinom ovog poklona pokazaćete da vam je stalo da dragoj osobi pričinite nezaboravan trenutak i poklonite nešto zaista originalno i kvalitetno! :)

 • Za koliko osoba važi ovaj poklon?

  Za koliko osoba važi ovaj poklon?

  Poklon vaučer važi za jednu osobu, donosioca vaučera. Vaši prijatelji ili porodica mogu da posmatraju vašu obuku pre skoka, fotografišu vas dok ste na zemlji i posmatraju vaš skok.

 • Da li postoje neka ograničenja za tandem padobrance?

  Da li postoje neka ograničenja za tandem padobrance?

  Morate imati najmanje 16 godina, što dokazujete ličnom kartom ili drugim dokumentom. Maloletna lica mogu skakati isključivo uz pismeno odobrenje roditelja. Takođe, možete imati najviše 100 kg težine i pritom biti u normalnoj fizičkoj kondiciji. Ako želite da skočite, a imate više od 100 kg, molimo vas da nas obavezno prethodno kontaktirate.

 • Da li je skok padobranom bezbedan?

  Da li je skok padobranom bezbedan?

  Padobranstvo je opasan sport, i skačete isključivo na sopstvenu odgovornost. Padobranski klub "Feniks" koji organizuje tandem skok poseduje najmoderniju tandem opremu koja je izdrađena po najrigoroznijim svetskim padobranskim standardima. Održavanje i pakovanje tandem padobrana obavljaju instruktori sa svetski priznatim, stručnim licencama. Rezervni padobrani se posebno pedantno pakuju i prepakuju u standardnim vremenskim intervalima, čak iako nisu otvarani na skoku. Iako je padobranstvo potencijalno rizičan sport, kao što je, na primer, vožnja automobila potencijalno rizična aktivnost, PK "Feniks" preduzima sve mere da bi obezbedili maksimalnu bezbednost za vas dok ste na aerodromu. U padobranskom sportu se u današnje vreme čini sve neophodno da bi on bio što je moguće bezbedniji a organizator skoka u skladu sa time sprovodi sve neophodne procedure i mere u celokupnom padobranskom procesu da bi ste vi nakon tandem skoka sa aerodroma otišli samo sa najlepšim utiscima.

 • Šta ako se padobran ne otvori?

  Šta ako se padobran ne otvori?

  Otkazi padobrana, u smislu nepravilnosti otvaranja, iako vrlo retko, ipak se dešavaju. Zbog toga svaki padobranski sistem na ovoj planeti pored glavnog ima i rezervni padobran. Ukoliko dođe do otkaza glavnog padobrana na tandem skoku, zadatak tandem instruktora je da po propisanoj proceduri otvori rezervni padobran.

 • Koliko dugo traje slobodan pad i sa koje visine se iskače?

  Koliko dugo traje slobodan pad i sa koje visine se iskače?

  Visina iskakanja je 3000 metara i slobodan pad sa te visine prilikom tandem skoka traje oko 40 sekundi, što najviše zavisi od težine i visine skakača. Nakon otvaranja padobrana na oko 1200 metara, let kupolom traje oko 5 minuta, tokom kog se uživa u zadivljujućem pogledukoji se pruža sa te visine. Ukoliko želite da probate da upravljate otvorenom kupolom, tražite to od tandem instruktora. Ukoliko je to moguće i bezbedno u tom trenutku, instruktor će vam najverovatnije dozvoliti da doživite to iskustvo na neko vreme. Ako vam ipak iz nekog razloga to ne dozvoli, ne zaboravite da je tandem instruktor profesionalac čiji je posao da brine o vašoj bezbednosti tokom tandem skoka.

 • Koliko traje let avionom do visine iskakanja?

  Koliko traje let avionom do visine iskakanja?

  Avionu je do 3000 metara potrebno oko 25 - 35 minuta, zavisno od tipa aviona iz kog se iskače. Ljudi koji prvi put skaču uglavnom imaju utisak da to vreme protekne mnogo brže nego obično.

 • Šta da obučem za tandem skok?

  Šta da obučem za tandem skok?

  Za tandem skokove obavezno je nošenje odeće dugih rukava, čak i u letnjim mesecima. Najbolji izbor je komotna trenerka ili druga sezonski adekvatna sportska odeća i patike.

 • Šta ako na dan skoka bude loše vreme?

  Šta ako na dan skoka bude loše vreme?

  Ukoliko na dogovoreni dan skoka vremenski uslove ne dozvole skok, organizator skoka će u dogovoru sa vama definisati novi pogodan termin.

 • Kada se ovaj poklon može iskoristiti?

  Kada se ovaj poklon može iskoristiti?

  Ovaj poklon se može iskoristiti svakog dana u godini, uz obaveznu prethodnu proveru raspoloživosti termina i telefonsku rezervaciju.

 • Gde se ovaj poklon može iskoristiti?

  Gde se ovaj poklon može iskoristiti?

  Poklon se može iskoristiti na aerodromu Lisičiji Jarak koji se nalazi u blizini Beograda.

 • Ko snima tandem skok?

  Ko snima tandem skok?

  Vrlo iskusan i obučen padobranac napušta avion sa vama (preciznije, trenutak ranije) i pada uz vas. Bićete snimljeni u toku slobodnog pada i otvaranja padobrana. Takođe, biće snimljeno i vaše sletanje

 • Koliko važi ovaj poklon vaučer?

  Koliko važi ovaj poklon vaučer?

  Poklon vaučer za uslugu "VIP Tandem skok sa HD snimanjem" važi 365 dana.

Obraduj nekoga ovim poklonom!

.