trenutak

Internet prodavnica poklona i poklon vaučera
Trenutak nije sajt za grupnu kupovinu, naša ponuda je stalna i sačinjena je od najkvalitetnijih proizvoda i usluga u Srbiji!

Slanje poklona u Srbiju

Početna » Slanje poklona u Srbiju

Kada želite da drage osobe u Srbiji obradujete originalnim poklonom ili poklon vaučerom, Trenutak je pravo mesto za vas! Putem našeg sajta u samo nekoliko lakih koraka vaše drage osobe u Srbiji možete obradovati prelepim cvećem, poklon vaučerima i originalnim poklonima.

I sami smo često u prilici da šaljemo poklone iz inostranstva, tako da kontinuiramo radimo na proširenju ponude na sajtu i trudimo se da na Trenutku sakupimo samo najlepše poklone i najkvalitetnije usluge koje Srbija ima da ponudi.

Najlepši cvetni buketi

Slanje cveća na bilo koju adresu u Beogradu

Preko Trenutka brzo, lako i sigurno možete poslati cveće i cvetne aranžmane na bilo koju adresu u Beogradu i okolini. Za vas smo na jednom mestu sakupili najlepše bukete iz beogragradskih cvećara!
(Pogledajte ponudu cveća)


Poklon vaučeri wellness & spa

Poklon vaučeri za najlepše wellness i spa tretmane

Poklonite vašim voljenima trenutak opuštanja u najboljim wellness i spa centrima u Srbiji. Za vas smo na jednom mestu sakupili najlepše wellness i spa tretmane u Srbiji, sa ciljem da vam omogućimo da vašim voljenima poklonite samo najkvalitetniju uslugu.
(Pogledajte ponudu wellness tretmana)


Poklon vauceri kreativnost

Poklon vaučeri za učenje i kreativne aktivnosti

Obogatite život vaših voljenih tako što ćete im pokloniti neki od zanimljivih kurseva ili kreativnih aktivnosti. Mnoge od usluga u našoj ponudi su jedine te vrste u Srbiji, i eksluzivno su dostupne samo preko Trenutka!
(Pogledajte ponudu vaučera za kreativne usluge)

 

Poklon vaučeri za putovanjaPoklon vaučeri za putovanja širom Srbije

Poklonite vašim dragim osobama uživanje u najlepšim hotelima koje Srbija ima da ponudi. Dovoljno je da odaberete poklon i završite narudžbinu, i za samo nekoliko minuta poklon vaučer će biti u inboxu vaše drage osobe.
Pogledajte ponudu vaučera za putovanja

 


Trenutak je najlakši način da pošaljete poklon i podelite radost sa vašim voljenima u Srbiji!

Slanje poklona u Srbiju

.