trenutak

Internet prodavnica poklona i poklon vaučera
Trenutak nije sajt za grupnu kupovinu, naša ponuda je stalna i sačinjena je od najkvalitetnijih proizvoda i usluga u Srbiji!

Politika o zaštiti privatnosti

Početna » Politika o zaštiti privatnosti

Izuzetno poštujemo privatnost naših korisnika i njihove lične podatke tretiramo i čuvamo kao poverljivu poslovnu informaciju. Poverljive podatke korisnika nećemo svesno obelodaniti, učiniti direktno dostupnim niti ih kao takve prodati trećim licima. Korisnicima pružamo mogućnost izbora u vezi sa načinom upotrebe njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke o odjavi sa mailing liste i mogućnost podešavanja vezanih za javnu vidljivost njihovih profila.

Koje informacije prosleđujemo Partnerima?

Partnerima koji realizuju usluge koje su predmet poklon vaučera prenosimo isključivo podatke neophodne za identifikuju Primaoca poklona (ime, prezime, email adresa), pri čemu su Partneri samostalno odgovorni za dalje poštovanje načela zaštite privatnosti primljenih informacija.

Da li čuvate podatke o brojevima kartica?

Ne. Proces plaćanja platnim karticama obavlja se u okruženju izvan Trenutka, na sigurnim sajtovima procesora plaćanja. Sigurnosti radi, Trenutak ni u jednom delu procesa ne dolazi u posed brojeva kartica, naloga ili drugih poverljivih podataka unešenih prilikom plaćanja.

Kakva je vaša politika o kolačićima?

Na portalu Trenutak.rs koristimo tehnološka sredstva za prikupljanje informacija koje omogućavaju da unapredimo kvalitet vašeg boravka na internetu, između ostalog i kolačiće. Naša politika o upotrebi kolačića izložena je na stranici "Politika o upotrebi kolačićima"

.