trenutak

Internet prodavnica poklona i poklon vaučera
Trenutak nije sajt za grupnu kupovinu, naša ponuda je stalna i sačinjena je od najkvalitetnijih proizvoda i usluga u Srbiji!

O nama

Početna » O nama

Trenutak.rs je nastao kao odgovor na sve one sate provedene u lutanju po radnjama, izmišljanju i traženju poklona koji će ostaviti bez daha nekoga ko nam je drag. Većina ideja je već viđena i sva iznenadjenja su gotovo predvidiva čime gube svoje čari, a vremena za traženje i kupovinu poklona je sve manje. Zato je Trenutak.rs rešenje koje nudi intrigantne i originalne poklon vaučere i zanimljive poklone koji se mogu kupiti u samo par koraka, a sigurni smo da iznenadjenje i oduševljenje primaoca neće izostati!

about

Naša priča počela je na Dan Zaljubljenih 2012. godine, kada smo se po ko zna koji put našli u situaciji da jednostavno provodimo suviše vremena u pokušaju da za naše voljene pronađemo iole zanimljiv poklon koji nije kliše. Kako bismo sebi i drugima otklonili taj problem, upustili smo se u avanturu i rešili smo da promenimo tu dosadnu praksu kako bismo kupovinu poklona učinili zanimljivom i lakom. Ideja koja nas je vodila bila je ta da korisnicima interneta u Srbiji omogućimo da iz topline svog doma (ili kancelarije) mogu međusobno da razmenjuju originalne poklone.

Trenutak.rs je projekat beogradske IT kompanije Ellecta International doo (PIB 104249321, MB 20127562), specijalizovane za kreiranje inovativnog internet i mobilnog softvera. Pretežna delatnost kompanije je računarsko programiranje (šifra 6201), a više o nama možete saznati na sajtu kompanije.

.